Projekt informatizacije poslovnih procesa

Ciklopea prije 9 godina 2 min čitanja
Business process computerization project | Blog | Ciklopea

Ciklopea je u okviru projekta „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” potpisala jedan od 19 dodijeljenih ugovora. Svečana dodjela održana je 13. 04. 2015. u Zagrebu u Ministarstvu poduzetništva i obrta.

Projekt se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.”, a riječ je o projektu kojim se potiče razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzetnika putem informatizacije poslovnih procesa.

Više informacija o svečanom uručenju saznajte na poveznici.

Fotografija preuzeta sa službenih stranica MINPO-a.

Like This Article? Subscribe to Receive More Via Email

  • receive a digest with new articles
  • up to 2 emails a month

Povezani članci

Pozivnica na Webinar: “Prevedi me do destinacije”

prije 3 tjedna

U svijetu gdje turizam predstavlja ključnu kariku gospodarstva, a digitalizacija pruža beskrajne mogućnosti za predstavljanje ponude širom svijeta, jezične barijere više nisu opcija. Upravo zato Ciklopea sa zadovoljstvom najavljuje ekskluzivni webinar „Prevedi me do destinacije”, koji će se održati 20.3.2024.

Nastavi čitati

Uspješno smo završili proces certifikacije norme ISO 18587 za naknadno uređivanje strojno prevedenog teksta

prije 2 mjeseca

Svi znamo da je umjetna inteligencija goruća tema, a u vremenu koje je pred nama bit će svakako još i relevantnija.  U svim industrijama sada se istražuje kako najbolje iskoristiti tehnologiju umjetne inteligencije na što učinkovitiji način i tako optimizirati troškove. Postepeno širimo granice mogućeg, kako u svijetu tako i u području pružatelja jezičnih rješenja.

Nastavi čitati