Ciklopea se pridružila partnerskom programu Growing together tvrtke Kilgray

Ciklopea prije 9 godina 3 min čitanja

Ciklopea se pridružila partnerskom programu Growing together tvrtke Kilgray

U veljači 2015. Ciklopea se pridružila partnerskom programu Growing together (Rastemo zajedno) tvrtke Kilgray. Kao predani partner, Ciklopea će nastaviti s uporabom programa memoQ i s njegovom promidžbom među svojim suradnicima.

Prednosti pridruživanja programu, uz uporabu tehnologije tvrtke Kilgray, već su prepoznate s obzirom na to da ona predstavlja važan čimbenik Ciklopeinog stalnog razvoja te je konačno došlo vrijeme za partnerstvo od kojeg će obje strane imati koristi.

Ciklopeina je misija pomoći klijentima da pravilno prenesu ideje i poruke svojim klijentima i ciljanom tržištu i vjerujemo da je jedan od ispravnih načina za ispunjavanje te misije uporaba programa memoQ, jednog od najnaprednijih prevoditeljskih alata kojim se koriste tisuće zadovoljnih klijenata diljem svijeta. Softver je popularan unutar prevoditeljske zajednice zahvaljujući jednostavnosti, intuitivnosti i jasnom prikazu funkcija.

U jesen 2014. godine Ciklopea je postala i certificirani partner za obuku prevoditelja i lektora za rad s certificiranim programom memoQ, alatom za računalno potpomognuto prevođenje.

Vjerujemo da će ovo partnerstvo donijeti uspjeh u većoj uporabi alata memoQ među sveučilištima, studentima i profesionalnim prevoditeljima u regiji jugoistočne Europe.

Like This Article? Subscribe to Receive More Via Email

  • receive a digest with new articles
  • up to 2 emails a month

Povezani članci

Pozivnica na Webinar: “Prevedi me do destinacije”

prije 3 tjedna

U svijetu gdje turizam predstavlja ključnu kariku gospodarstva, a digitalizacija pruža beskrajne mogućnosti za predstavljanje ponude širom svijeta, jezične barijere više nisu opcija. Upravo zato Ciklopea sa zadovoljstvom najavljuje ekskluzivni webinar „Prevedi me do destinacije”, koji će se održati 20.3.2024.

Nastavi čitati

Uspješno smo završili proces certifikacije norme ISO 18587 za naknadno uređivanje strojno prevedenog teksta

prije 2 mjeseca

Svi znamo da je umjetna inteligencija goruća tema, a u vremenu koje je pred nama bit će svakako još i relevantnija.  U svim industrijama sada se istražuje kako najbolje iskoristiti tehnologiju umjetne inteligencije na što učinkovitiji način i tako optimizirati troškove. Postepeno širimo granice mogućeg, kako u svijetu tako i u području pružatelja jezičnih rješenja.

Nastavi čitati