Ciklopea ljetna škola 2015.

Ciklopea prije 9 godina 2 min čitanja
Ciklopea Summer School 2015 | News | Blog | Ciklopea

Ciklopea je u svojstvu regionalnog lidera u industriji jezičnih usluga već ranije sudjelovala u pokretanju inicijativa i u realizaciji suradnje između industrije i akademske zajednice.
Uz dosadašnju organizaciju i održavanje predavanja na fakultetima koji obučavaju mlade prevoditelje te održavanju Dana otvorenih vrata, kao i osiguravanju uvjeta za održavanje studijske prakse za studente, Ciklopea je otišla korak dalje te objavljuje vijest o održavanju ljetne škole za studente iz regije jugoistočne Europe u kolovozu 2015.

Svrha održavanja ljetne škole jest ostvarivanje prvog kontakta između studenata jezičnih studijskih grupa i industrije, njihov razvoj i usavršavanje te razmjena znanja i iskustva kako bi studenti tj. budući profesionalni prevoditelji bili što spremniji uhvatiti se ukoštac s profesionalnim izazovima koji ih očekuju te kako bi njihov prelazak u svijet rada bio što uspješniji.

Ciklopea ovim putem poziva apsolvente i diplomante jezičnih studijskih grupa (engleski i njemački jezik) iz cijele regije jugoistočne Europe (Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Makedonija, Crna Gora, Albanija) koji su željni dodatnog znanja i napredovanja da se prijave za pohađanje Ciklopea ljetne škole u Zagrebu, od 17. do 28. kolovoza 2015.

Više o roku za prijavu i načinu prijave možete saznati na sljedećoj poveznici.

Like This Article? Subscribe to Receive More Via Email

  • receive a digest with new articles
  • up to 2 emails a month

Povezani članci

Pozivnica na Webinar: “Prevedi me do destinacije”

prije 1 mjesec

U svijetu gdje turizam predstavlja ključnu kariku gospodarstva, a digitalizacija pruža beskrajne mogućnosti za predstavljanje ponude širom svijeta, jezične barijere više nisu opcija. Upravo zato Ciklopea sa zadovoljstvom najavljuje ekskluzivni webinar „Prevedi me do destinacije”, koji će se održati 20.3.2024.

Nastavi čitati

Uspješno smo završili proces certifikacije norme ISO 18587 za naknadno uređivanje strojno prevedenog teksta

prije 3 mjeseca

Svi znamo da je umjetna inteligencija goruća tema, a u vremenu koje je pred nama bit će svakako još i relevantnija.  U svim industrijama sada se istražuje kako najbolje iskoristiti tehnologiju umjetne inteligencije na što učinkovitiji način i tako optimizirati troškove. Postepeno širimo granice mogućeg, kako u svijetu tako i u području pružatelja jezičnih rješenja.

Nastavi čitati